Najboljša izbira za vse stopnje mikroskopiranja.

Panthera serija mikroskopov je skrbno izdelana ob upoštevanju oblike in funkcionalnosti. Sestavni deli izbrani za PANTHERA serijo so bili analizirani do zadnje podrobnosti, da bi našli popoln videz v smislu praktičnosti in estetike.

Mikroskopi so namenjeni za uporabo v:

izobraževanju (srednje šole - učitelji, visoke šole in univerze)
veterinarskih klinikah
laboratorijih

Panthera E je visoko šolski model, glava mikroskopa je vrtljiva za 360 stopinj za enostavno shranjevanje. Mikroskop ima Plan SC optiko in izjemno učinkovito LED osvetlitev z nisko močjo, kar omogoča nekaj ur mikroskopiranja brez električnega napajanja.

Panthera U je univerzitetni model z digitalno osvetlitvijo "Motic LightTracer" in Premium Plan UC optiko. Osvetlitev 3W LED z možnostjo nastavitve različnih temperaturnih barv LED svetlobe in na novo oblikovano kompaktno držalo za preparate (držalo za dva preparata).

Panthera C je model za tradicionalne uporabnike mikroskopiranja. To je klasična vsestranskost, ki zagotavlja halogensko in LED Kohlerjevo osvetlitev z ročnim upravljanjem svetlobe.

Panthera L digitalni mikroskop je bil nagrajen z Red Dot nagrado za inovativno zasnovo v kombinaciji s pametno funkcionalnostjo.

Novice

Arhiv novic

Hitri kontakt

+386 (0)1 723 01 80
+386 (4)1 646 693
+386 (4)1 878 717
+386 (0)1 723 84 00
info@opti-com.si

Kje smo

Zemljevid

FacebookNastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani