Komplet - namizni - WELLNESS PROTECT
Dobavljivost
7 - 14 dni
Šifra
166394
Proizvajalec
Eschenbach

Izdelka ni mogoče kupiti preko spleta. Prosimo povprašajte pri pooblaščenih prodajalcih ali pošljite povpraševanje z obrazcem na desni strani.

 Komplet - namizni - WELLNESS PROTECT

 Komplet vsebuje: namizno reklamno stojalo in Art.št: 166315015, 1663165, 1663215, 1663285

wellnessPROTECT zaščitna očala

Okvirji wellnessPROTECT so oblikovani za učinkovitejšo vsestransko zaščito oči: optimalna zaščita pred svetlobo, ki pronica od spodaj, od zgoraj in ob straneh zahvaljujoč širokim robovom okvirja in stransko zaščito.

Posebna tehnologija izdelave stekel wellnessPROTECT za zaščito pred soncem, razvita posebaj za podjetje Eschenbach omogoča filtriranje škodljive svetlobe in zagotavlja zaščito oči. Za sproščen in jasen vid, brez zaslepljevanja.

Pet različnih filtrov wellnessPROTECT:

15% wellnessPROTECT filter - za oblačno vreme in manjšo občutljivost - absorpcija modre svetlobe 98%
50/15% wellnessPROTECT filter - za oblačno in jasno vreme ter manjšo in srednjo občutljivost - absorpcija modre svetlobe 98%
65% wellnessPROTECT filter - za oblačno in jasno vreme ter srednjo občutljivost - absorbcija modre svetlibe 97%
85% wellnessPROTECT filter - za sončno vreme in zelo visoko občutljivost - absorpcija modre svetlobe 99%
75% pol wellnessPROTECT filter - za visoko občutljivost pri sončnem vremenu. Sprehodi na prostem, ob vodnih površinah, v snegu - absorbcija modre svetlobe 94%
Sončni žarki danes v primerjavi s sončnimi žarki pred 20 leti.Pred 20 leti kože ni bilo potrbno zaščititi z visokim zaščitnim faktorjem. Danes pa je ozonska luknja drastično spremenila učinke sonca na našo kožo. Ščitimo našo kožo. Kako pa zaščitimo naše oči? Ali naše oči ne potrebujejo prav tako posebne zaščite? Da zagotovimo, da naše oči ostanejo zdrave in zaščitene pred bleščanjem in zagotovimo prijeten pogled tudi ob močni sončni svetlobi - wellness PROTECT zaščitni faktor za naše oči.

Z leti prične naš vid pešati, zaznavanje barvnih kotrastov se slabša, občutljivost na bleščanje pa povečuje. Zato je tudi za zdrave oči, pri določeni starosti zelo pomenbna zaščita. Priporočljivo je zaščititi oči v primeru katarakte (sive mrene) predvsem po operaciji in pri obolenjih mrežnice degeneracije makule ali diabetični retinopatiji. Z originalnimi stekli wellnessPROTECT lahko mrežnico ciljno zaščitimo.

Nevidni ultravijolični žarki do 380 nm lahko poškodujejo mrežnico. To velja tudi za vidno, kratkovalovno in energijsko sevanje od 380 do približno 490 nm, ki povzročajo bleščanje zaradi sipanja svetlobe. Sipanje svetlobe povzroča očem prekomerno sevanje s posledično občutljivostjo na svetlobo in slabšim zaznavanjem barvnih kontastov. Tovrstne poškodbe so nepopravljive, vendar jih je s pomočjo stekel wellnessPROTECT mogoče zmanjšati.

Z wellnessPROTECT filtri je vid veliko bolj sproščen, čist in brez bleščanja - za optimalno zaščito vaših oči!

WellnessPROTECT filtre je možno naročiti tudi z vašo dioptrijo.

Povpraševanje


Pošlji povpraševanje

Blagovne znamke

Novice

Arhiv novic

Hitri kontakt

+386 (0)1 723 01 80
+386 (4)1 646 693
+386 (4)1 878 717
+386 (0)1 723 84 00
info@opti-com.si

Kje smo

Zemljevid

Facebook



Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani